Fransa’nın Cannes şehrinde yer alan 1200 metrekarelik ev, Macar Mimar Antti Lovag tarafından tasarlanmıştır. 1975 ile 1989 yılları arasında Fransız sanayici Pierre Bernard için inşa edilmiştir. Daha sonra, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz moda tasarımcısı Pierre Cardin tarafından satın alınmıştır. Bubble Palace yani Baloncuk Sarayı, geniş peyzajlı bir arazide resepsiyon salonu, panoramik salon, 500 kişilik açık hava amfi tiyatro, 10 yatak odası, çeşitli yüzme havuzları, göletler ve şelaleler içermektedir. 

On yatak odasının her biri Patrice Breteau, Jerome Tisserand, Daniel You, François Chauvin ve Gerard Cloarec gibi değişik sanatçılar tarafından dekore edilmiştir. Sarayın sadece dış cephesi değil, içindeki tüm eşyalar da yuvarlak hatlara sahiptir. Duvarlara tablo asılmamıştır, bunun yerine ressamlar duygularını tavana ve duvarlara yansıtmışlardır. Tavandaki yuvarlak pencere, odanın hem aydınlık olmasını hem de konukların yıldızları seyredebilmesine imkan sağlamaktadır.

İnşa edildiği dönemde ev olarak kullanılan Bubble Palace, günümüzde konserler, film çekimleri, düğünler ve özel partiler için kiralanabilmektedir. Ayrıca birçok global marka lansman partilerini ve reklam çekimlerini de burada yapmaktadır.